A kilencvenes évek karácsonyi műsora a tévében

2017. december 21. 14:02 - subitron

Volt karácsony Kevin nélkül. Húsz évvel ezelőtt, 1997. december 25-én ezek közül a műsorok közül válogathattunk a tévében:

 

Alf (9:00; TV3)  12.rész - Karácsonyi készülődés

Alf azt hiszi, jót tesz, amikor felaprítja gyújtósnak a család karácsonyfáját. Willie már sehol nem talál fenyőt, ezért vesz egy összeállítható műfenyőt. Végül úgy dönt, elmegy a hegyekbe kivágni egy szép fát, hogy legyen mit feldíszíteni. Alf kezeli a térképet, és azon túl, hogy eltévednek, még bele is ragad autójuk a sárba.

 

Vírus (10:30; HBO)

Az Egyesül Államok területére egy halálos vírus jut be. A kór egy afrikai majommal került az országba. A kormány tehetetlenül áll a történtek előtt, még mielőtt bárki észbe kaphatott volna, az események végzetesen felpörögnek. Már az első nap több száz ember fertőződött meg, és a betegek száma óráról órára duplázódik. Ha nem találnak gyorsan megoldást, akkor Amerika csaknem egész lakossága meghal. Az idő szorít, a tudósoknak mindössze 72 óra áll a rendelkezésükre.

 

Vili, a veréb (11:50; RTL Klub)

A Vili, a veréb 1989-ben bemutatott egész estés magyar rajzfilm, amely egy verébbé változott kisfiú megjavulásának történetét beszéli el, számos dalbetéttel tarkítva. A mozifilm a Pannónia filmstúdió gyártásában készült, a Budapest Film és a Hajdú Film forgalmazásában jelent meg. Műfaját tekintve kalandfilm és zenés film. Magyarországon 1989. március 30-án mutatták be a mozikban.

 

 

Hegylakó (18:30; TV3) 43.rész - A hasonmás (1.rész)

Duncan egyik régi ellensége, Pete Wilder most visszatér, hogy leszámoljon a Hegylakóval. A férfi pedig még attól sem riad vissza, hogy létrehozza Tessa hasonmását, hogy ezzel vezesse félre MacLeod-ot. Ráadásul még Richie és Duncan barátsága is veszélybe kerülhet...

 

Szerencsekerék (18:25; TV2)

1993-ban Klauszmann Viktor és Gajdos Tamás vezetésével indult a Szerencsekerék. Prokopp Dóra betűforgatóként segítette a játékosokat a megfejtéshez: szólásokat, mondásokat, idézeteket kellett kitalálni mássalhangzók megadásával. A játékosok megpörgették a pénzösszegek szerint cikkelyekre osztott kereket, és ahol az megállt a pörgető előtt, azért az összegért betűket mondhatott. Végül, ha valaki kitalálta a feladványt, az felhalmozott összegért vásárolhatott a felajánlott termékek közül.

 

Szabadítsátok ki Willy-t! (19:50; M1)

Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin elenyésző számú hétvégi turistát kellene, hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó a fogságban. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse, a tizenkét éves, igaz családi háttér nélküli utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, ám Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt. A főnök most már hajthatatlan, s Willy elpusztítása mellett dönt, amit Jesse és az idomárok nem hagyhatnak.

 

Melrose Place (22:00; HBO)  131.rész - Jane szenvedélybeteg

Matt tovább fogadkozik, hogy leszokik az anyagról, de egyelőre hiába. Jake és Alison kapcsolata meglepő módon még mindig működik. Jane-nek saját szenvedélybetegsége van kialakulóban. Sydney végre rádöbben, hogy a világ tele van balekokkal. Peter és Amanda számára a mézeshetek a vártnál rövidebbre sikerednek. Kyle megnyitja éttermét. Michael új testedzési módszert talál.

 

Bérgyilkosok (22:45; HBO)

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik. 

források: port.hu, anoblogja(retrotvújság)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetnoise.blog.hu/api/trackback/id/tr913464603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása